fbpx

Explorers – Creative 1A

Creative 1A početak je dugotrajnog Arkkijevog programa obrazovanja za djecu školske dobi. Na ovom tečaju započinjemo izgradnju temelja za teme i vještine koje će se produbiti i proširiti u sljedećim modulima. Razmišljamo, planiramo, crtamo i gradimo od svih vrsta različitih građevinskih materijala.

Teme u ovom kolegiju osnovni su elementi u arhitekturi; na primjer boje, oblici, strukture i prostor. Učenici se vode promatranjem okoline i korištenjem različitih osjetila. Učenici uče klasificirati, opisivati, objašnjavati, identificirati, eksperimentirati i testirati svoje ideje kroz zabavne i edukativne projekte koji se bave stvarnim životnim izazovima. Učenici vježbaju pripovijedanje i prezentacijske vještine. Učenici se potiču na upornost u dovršavanju posla i uvažavanje rezultata rada. Učenici vježbaju samoprocjenu.

Creative 1A jedan je od početnih tečajeva za dugoročni program Arkki. Pogodno za istraživače, tj. Učenike koji su završili prethodne tečajeve Play & Create ili učenike od 7 godina.