fbpx

Experimenters – Creative 3A

Creative 3A pokriva širok raspon tema koji su temeljni koncepti u dizajnu i arhitekturi. Tečaj pruža solidnu osnovu za produbljivanje i proširivanje znanja i vještina na sljedećim tečajevima. Učenici će se upoznati s raznim tehnikama kreativnog razmišljanja i dizajniranja, poput planiranja, crtanja i izrade sa svim vrstama različitih modela građevinskih materijala.

Projekti u ovom kolegiju kombiniraju dizajn i tehnologiju, matematiku i povijest i čine izvrsnu scenu za učenike da kroz učenje na projektima razviju svoje vještine razmišljanja višeg reda. Podučavanje i učenje razvijaju sposobnost učenika da svestrano koriste i primjenjuju matematiku u stvarnim životnim fenomenima, na primjer primjene osnovnih aritmetičkih operacija i uporabu različitih skala. Učenici se podržavaju u izgradnji zdravog samopouzdanja i pozitivne slike o sebi, na primjer slušanjem i uvažavanjem njihovih misli i iskustava.

Creative 3A jedan je od početnih tečajeva za dugoročni program Arkki. Pogodno za eksperimentatore, tj. učenike koji su završili prethodne tečajeve Explorer-a ili učenike od 10 godina.